Старши треньорът на коментира равенството на своя тим срещу .

...
Старши треньорът на коментира равенството на своя тим срещу .
Коментари Харесай

Тунчев: Беше трудно днес, няма напрежение в отбора

Старши треньорът на разяснява равенството на своя отбор против. Двата отбора не си вкараха, само че съгласно експерта “смърфовете” са се показали добре за първи мач.

“Беше много мъчно. Мисля, че в днешния мач единoборствата доминираха. През първото полувреме създадохме една-две обстановки, в които можехме да отбележим, само че завършващият ни удар липсваше. Като за първи мач тимът стоеше добре. Имахме проблеми през седмицата, Селинас е един от тях. Надявам се всичко да е добре. Но като за първи мач бе добре.

Всичко е допустимо. организационно са доста добре, само че това не играе на терена. Правим всичко допустимо да се подготвим добре, последните мачове играхме добре против тях. Видях някои неща, само че имаше и други, които не успяхме да създадем, само че предвид на времето сме удовлетворени.

Всички са здрави на този стадий. Напрежение в тима не е имало, обикновено е тази рецесия се отразява на всички, само че нашият президент постоянно е бил прецизен и се е издлъжнил. Напрежението беше към тима. Трябва да променим последния пас и завършващия удар”, съобщи Тунчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР