Старши треньорът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова е доволна

...
Старши треньорът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова е доволна
Коментари Харесай

Юлия Иванова: ЦСКА има потенциал, за да мечтае за титлата

Старши треньорът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова е удовлетворена от представянето на тима през миналия постоянен сезон.

" Червените " заеха второ място в крайното класиране, откакто записаха 11 победи от 14 мача. Една от тях пристигна в доста прочувствен мач против първенеца Марица след 3:2 гейма и сподели, че тимът е подготвен да се бори за освен това. ЦСКА доближи и до финала за Купата на България, където отстъпи против пловдивчанки.

" Много сме удовлетворени от представянето на девойките и развоя на сезона. Второ място и край за Купата на България, с късмет да играем на финала и за шампионата. Имаме нужния капацитет и мечтаем да се борим за купата и да се опълчим оптимално на Марица. Но преди този момент има да изиграем много тежки борби в плейофите ", установи Иванова.

ЦСКА стартира на четвъртфиналите против Хектор. Първият мач е в сряда в зала " Васил Симов ", като се играе до две победи. Елиминиране на този съперник най-вероятно ще изправи " алените " против Казанлък.

" Не желаеме да прескачаме стадии, само че имам вяра, че ще отстраняваме Хектор в два мача. В никакъв случай обаче не можем да си позволим да се отпуснем, тъй като това постоянно води до проблеми. След това най-вероятно ще играем с Казанлък.

Последният мач ни сподели, че няма да ни бъде по никакъв начин елементарно на възможен полуфинал. Това е тим, който играе доста мощно вкъщи, взе ни гейм в София предходната седмица. За да стигнем до финала, ще би трябвало да покажем най-хубавото ", безапелационна е Юлия Иванова пред клубния уебсайт на " алените ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР