Старши треньорът на Иван Колев остана доволен от минималната победа

...
Старши треньорът на Иван Колев остана доволен от минималната победа
Коментари Харесай

Иван Колев: Изключително важна победа, очаквах да бъдем по-настоятелни

Старши треньорът на Иван Колев остана удовлетворен от минималната победа против Ботев (Враца), само че не и от играта на своите футболисти.
Опитният ментор съжалява, че неговият тим не е съумял да наложи по-сериозна доминация върху врачани, които приключиха дуела с 10 души на терена.

" Изключително значима победа. Играта през второто полувреме не ми се разяснява. Огромоното предпочитание на футболистите да победят породи съществено напрежение. През първата част, след 15-ата минута, намерихме себе си и диктувахме нещата на терена. Очаквах второто да бъдем още по-настоятелни и да отбележим още голове, само че това не се случи. Мисля, че знам какво стои зад това нещо.
 Локо (София) повали 10 от Ботев (Враца) и сграбчи скъпи три точки Локо (София) повали 10 от Ботев (Враца) и сграбчи скъпи три точки
Това предпочитание да се представим на равнище докара до редица обикновени неточности. Показахме неумение да задържаме топката в противниковата половина. На полувремето си казахме съществени думи с момчетата. С човек по-малко затвориха пространствата пред личната си врата.

Има още 5 мача, би трябвало съществено да се подготвим и да си създадем заключения от днешните неточности. Трябва да подходим съществено към всеки идващ мач. Пирин след тези две загуби от Царско село ще бъде като ранен звяр. Отборът ще бъде в различен тип против нас ", сподели Иван Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР