Старши треньорът на италианският футболен вицешампион Интер Симоне Индзаги все

...
Старши треньорът на италианският футболен вицешампион Интер Симоне Индзаги все
Коментари Харесай

Индзаги: Имаме много работа до януари

Старши треньорът на италианският футболен вицешампион Интер Симоне Индзаги към момента има вяра, че тимът има шансове за купата в Серия А.

" Черно-сините " заемат петото място във краткотрайното класиране с 30 точки, на 11 от водача Наполи, който има 41 след 15 изиграни мача. В момента италианският клуб е на подготвителен лагер в Малта.

„ Пристигнахме през вчерашния ден, бяхме доста добре посрещнати. Тренираме добре “, съобщи Индзаги на конференция, а след това разяснява и успеха в 6:1 в контролата против локалния Гзира Юнайтед.

„ Мачът беше предизвикателство. Направихме това, което можем против противник, който сподели качества. Сега имаме много работа до 4 януари по допустимо най-хубавия метод. “

Симоне Индзаги разяснява и обстановката на футболистите, които участваха с националните си тимове на Световното състезание в Катар.

„ Говорих с всички, които бяха на Мондиал 2022. Имаме и четирима състезатели, които стигнаха до четвъртфиналите. Лукаку и Онана отпаднаха. Те ще дойдат петък или събота и ще се причислят към групата. Физически се усещат добре, тъй че ги чакаме “, изясни старши треньорът на Интер.

Той взе отношение по случилото се с Андре Онана в Катар. „ Имало е неразбирателство, за което той заплати, само че се чух с него и сподели, че е спокоен. Мога да приказвам за протичащото се в Интер. Той е положителен човек, когато трябваше да е на аварийна пейка, той беше там, а когато трябваше да играе, игра “, съобщи експертът.

„ Ромелу Лукаку сигурно беше отчаян. Това е Световното състезание, а той се вълнува доста от националния тим. Игра 45 минути, имаше 3 шанса, а един нападател би трябвало да е спокоен при такива благоприятни условия “, добави Индзаги.

„ Щастлив съм, че клубът е зад мен и постоянно внимаваме какво се случва на трансферния пазар. Опитваме се да работим по допустимо най-хубавия метод. Пожелавам си и се надявам да завоюва купата. Наполи направи значима серия, само че към момента има 23 мача да се изиграят, тъй че всеки ще има късмет. Януари ще бъде много претрупан. Трябва да сме подготвени “, разяснява още Симоне Индзаги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР