Старши треньорът на италианския Аталанта Джан Пиеро Гасперини заяви, че

...
Старши треньорът на италианския Аталанта Джан Пиеро Гасперини заяви, че
Коментари Харесай

Гасперини: Ако има нужда от финален щурм за Шампионската лига, ние ще сме готови

Старши треньорът на италианския Аталанта Джан Пиеро Гасперини съобщи, че отборът му „ ще бъде подготвен “ за офанзива на местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига. Аталанта се изкачи на четвърта позиция в Серия А след успеха си над Сампдория с 2:0 в събота вечер. „ Това е един някак чудноват сезон. До средата на ноември играехме без да гледаме класирането, защото знаехме, че същинската конкуренция стартира след Коледа “ съобщи Госперини пред Sky Sport Italia. 

„ Когато обърнахме внимание на подреждането, видяхме, че не сме в толкоз неприятна обстановка. Може да се види, че тимът е по-концентриран. Мачове като този са лесни на хартия, само че в действителност са сложни, тъй като Сампдория се пази добре и не се съобщи до самия край “, разяснява след дуела в Бергамо експертът. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Някой ме попита какво би било оптималният резултат за Аталанта през сезона и аз отговорих, че не е купата, тъй като това е въпрос единствено на математика. Знам, че въпросите за Шампионската лига участват цялостен сезон и ще кажа, че в случай че се нуждаем от заключителен взлом, ние ще сме подготвени “, сподели още Джан Пиеро Гасперини. През идната седмица за Аталанта следва четвъртфинален конфликт против Интер в шампионата за Купата на Италия.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР