Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги смята, че неговият тим

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги смята, че неговият тим
Коментари Харесай

Индзаги няма страх от никой противник за Интер в Шампионската лига

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги счита, че неговият отбор е добил добра подготовка в груповата фаза на Шампионската лига и към този момент гледа към директните елиминации. Интер загуби с 0:2 гостуването си на Байерн Мюнхен в последния кръг от група С, само че приключи на второ място в класирането и продължава напред. Интер събра 10 точки, а Байерн натрупа 18 на лидерската позиция. Барселона и Виктория Пилзен останаха надлежно трети и четвърти и отпаднаха от Шампионската лига.

" Байерн е тим с изключителни качества, само че Интер също имаше добър метод. Лаутаро Мартинес имаше отличен късмет, а и в случай че бяхме получили дузпа, никой нямаше да се оплаква. Все отново загубихме от класен съперник ", съобщи Индзаги пред телевизия Sky Sport Italia.

Специалистът увери, че не се плаши от също толкоз сериозен противник в идния чоп. " Мисля, че се подготвихме добре в тази група с Байерн и Барселона. Вече се срешнахме с доста мощни тимове. Борихме се крепко за това класиране и следва да забележим какво ще се случи през февруари, когато можем единствено да продължим да се любуваме на шампионата. В момента значимото е да се концентрираме върху Серия А. Загубихме някои точки, тъй че след паузата ще би трябвало да спечелим максисума ", разяснява още Симоне Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР