Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен след поредната

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен след поредната
Коментари Харесай

Индзаги: Имам невероятни играчи, тази победа ще ни даде увереност

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги остана удовлетворен след следващата победа на отбора му, който се наложи с 3:0 над Рома на „ Олимпико “ и продължава битката за върха с тимовете на Милан и Наполи.

„ Нерадзурите “ имаха цялостен надзор в дуела и още един път демонстрираха, че са способни да защитят купата от предишния сезон.

„ Не знам дали това е най-хубавият мач на тима под мое управление. Със сигурност тази победа ни дава спомагателна убеденост. Рома е сложен противник и имаше единствено едно проваляне на своя стадион. Многото ни почитатели, които участваха на трибуните, сигурно ще се приберат вкъщи щастливи “, сподели Индзаги след дуела.

„ Лаутаро Мартинес не е в оптимална форма. Той искаше да играе, само че избрах да го запазим за вторник. Няколко други футболисти липсваха. Нормално е при толкоз претрупан график да се стига до травми. Всички тимове би трябвало да се оправят с тези проблеми. За моя наслада разполагам с универсални играчи, на които постоянно мога да разгадавам. Например Роберто Галярдини, който беше Играч на мача през уикенда, а през днешния ден остана на пейката “, разяснява някогашният треньор на Лацио.

„ Отдавна моите тимове практикуват същия нападателен футбол. Независимо че играчите се сменяха, с Лацио се забавлявахме и бяхме отпред в класирането преди локдауна. Освен това, се преборихме за присъединяване в евротурнирите в пет следващи години. Интер загуби значими футболисти от шампионския състав, само че не се отчаяхме и се адаптирахме към обстановката. Справяме се чудесно като се изключи три дузпи през сезона - две, които пропуснахме, и тази за Ювентус против нас в края “ съобщи още Индзаги.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР