Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги беше откровен след загубата

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги беше откровен след загубата
Коментари Харесай

Бесният Индзаги: Поведението на играчите много ме ядоса

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги беше прям след загубата от Сасуоло (0:2) и призна, че футболистите му са подценили мача. “Нерадзурите” пропуснаха да се върнат на върха в класирането на Серия А, като изостават на 2 точки от Милан, само че са и с мач по-малко.

“Много съм сърдит на играчите поради отношението им към мача. В дните след срещата с Ливърпул говорихме за това по какъв начин Сасуоло победи като посетител Милан и Ювентус, какъв брой първокласен тим е. Трябваше да сме пределно съсредоточени, само че не бяхме”, съобщи Индзаги.

“През второто полувреме опитахме всичко, създадохме доста положения, само че нямахме шанс. Едно нещо е несъмнено - трябваше да подходим по напълно друг метод. Сасуоло има доста технични футболисти. Гостите бяха по-свежи и използваха преимуществото си”, продължи някогашният нападател.

“Ще проучваме случилото се. Остават още 13 кръга. Отбор, който желае да стане първенец, не може да си разреши да влиза в мачовете по подобен начин”, добави разочарованият Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР