Старши треньорът на Интер Лучано Спалети остана много доволен от

...
Старши треньорът на Интер Лучано Спалети остана много доволен от
Коментари Харесай

Лучано Спалети критикува Ян Карамо заради отиграване с пета

Старши треньорът на Интер Лучано Спалети остана доста удовлетворен от представянето на младата звезда на отбора Ян Карамо при триумфа с 4:0 против Каляри във вторник в мач от Серия " А ". Въпреки това Спалети си разреши да порицае 19-годишния младеж на Каен поради една съответна обстановка малко преди почивката.

В 40-ата минута Карамо смъкна на земята с финт Леандро Кастан от Каляри, а по-късно си разреши да подаде топката с пета, което не се хареса изключително на по-опитния футболист на гостите. " Карамо е доста здрав състезател с добър нюх и положително движение на игра. Феновете доста го харесват, само че това отиграване с пета, което направи, не би трябвало да се повтаря, в случай че желае да стане огромен футболист и първенец. Разбира се, той има още доста какво да усъвършенства в играта си, само че също по този начин има и голям гений. С вярната конфигурация и с доста работа той ще стане превъзходен футболист ", сподели Спалети.

Самият Карамо обаче не откри за нужно да се извинява за отиграването си. " Често върша такива отигравания, тъй като те са красивото във футбола. Аплаузите на публиката ме радват доста и ми оказват помощ да ставам все по-уверен всякога, когато получа късмет за игра ", добави младият французин.
3x of What Candreva offers at the moment RT @InterYaSkriniar: Yann Karamoh vs Cagliari pic.twitter.com/HVH2lfguSt
— Suneet (@mesuneet) April 18, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР