Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман потвърди очакванията, че ще

...
Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман потвърди очакванията, че ще
Коментари Харесай

Нагелсман потвърди: Младите ще получат шанс срещу Лудогорец

Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман удостовери упованията, че ще заложи на доста млади играчи в мача против Лудогорец, който е без значение за немския отбор, който няма късмет за продължение напред в Лига Европа.

Хофе хвърля голобради младоци и забравени запаси против Лудогорец

„ Разделихме футболистите на две групи, с цел да не пречим на ритъма на останалите, които се готвят за Бундеслигата, а и младите да влязат в ритъм”, съобщи Нагелсман в конференцията си преди дуела.

„ За мен беше значимо. Нямаме късмет да продължим и желаеме да използваме шанса да дадем късмет на младите играчи, да се изявят на европейска сцена. Имаме и доста играчи, които играха доста до този миг и ще получат отмора.”

„ Утре ще е превъзходен ден, тъй като доста млади играчи ще усетят професионалния футбол, ще е отлично, че можем да им дадем подобен късмет, макар че шампионатът не се разви по този начин, както искахме.”

„ Направихме тази разлъка на групата тъкмо с цел да концентрираме подготовката на тези момчета върху мача с Разград. Исках тези момчета да получат шанса да играят и да бъдат оптимално готови, с цел да играят на оптимално равнище. Видяхме някои мача, осведомени сме със противника.”

Петричев: Крайно ми звучи, че Хофе излиза с запасите

Нагелсман направи и резюме на представянето на Хофенхайм в евротурнирите, което бе дебютно за тима. „ Израствахме. Различно е Шампионска лига и Лига Европа, играхме единствено квалификации в Шампионска лига, само че усетихме разликата. Има разлика и в посещаемостта. Не може да сме удовлетворени, само че опитът бе потребен за играчите. Те научават какъв брой значимо е възобновяване, какъв брой значим е сънят. Всичко ще им е потребно за в бъдеще. Въпреки всичко имахме възможностите да продължим напред, само че не го направихме, по тази причина след на следващия ден ще се концентрираме единствено върху Бундеслигата.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР