Старши треньорът на -Херо говори пред медиите преди старта на

...
Старши треньорът на -Херо говори пред медиите преди старта на
Коментари Харесай

Херо: Имаме подписани предварителни договори с двама футболисти

Старши треньорът на -Херо приказва пред медиите преди старта на зимната подготовка на отбора. Той призна, че тимът има предварителни контракти с двама футболисти от вътрешния ни шампионат, само че отхвърли да каже имената им.

„ Имаме подписани предварителни контракти с някои хора от лятото. Не желая да загатвам имената им по справедливи аргументи, с цел да не им сътворявам проблеми. Имаме два контракта подписани с хора от вътрешния шампионат.

Заедно с управлението на клуба ще преценим с кои футболисти ще подновим договорите. Иска ми се да имаме по-малко травми. Това е в ущърб на всеки един тим. Иска ми се съдийството да бъде малко по-честно и нещата да се вземат решение действително на терена. Тогава считам, че е във опциите на нашия тим да реализираме това, което желаеме “, добави треньорът на Берое.

„ На този стадий няма напускащи. Не търсим спомагателна селекция през зимния интервал. Това ще го оставим за летния интервал. Нашият капацитет не е неприятен. Ако всички са здрави, имаме благоприятни условия да надграждаме.

Има хора, които отсъстват, само че те са по справедливи аргументи. Те са ни срещнали. Всичко е обикновено на този стадий. Целите са идентични. От началото на шампионата няма смяна. Класиране в евротурнирите, това е моята цел и предпочитание. На този стадий всички стартират. С изключение на, който продължава своето лекуване. Всички останали са здрави.

е под карантина, само че имам информация, че се усеща добре и се надявам, когато пристигна да стартира незабавно. След карантината бяхме в доста тежък интервал. Това беше доста сериозен проблем за нашия тим. Сега би трябвало да наваксаме. Трябва да създадем този пиедестал, върху който да стъпим и да надграждаме.

В момента Перниш е добре. Надявам се да е без контузии, с цел да може да ни помогне с опита, който има през втория полусезон “, сподели още Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР