Старши треньорът на Хебър Пазаржик – Фулвио Пеа, призна превъзходството

...
Старши треньорът на Хебър Пазаржик – Фулвио Пеа, призна превъзходството
Коментари Харесай

Пеа: Славия бяха по-добри, не трябва да забравяме коя е нашата цел

Старши треньорът на Хебър Пазаржик – Фулвио Пеа, призна превъзходството на Славия при загубата на неговия отбор с 0:3. Той разкри, че задачата пред тима остава спасението.

„ Мач, който стартира добре за нас, само че за жалост успяхме да си усложним. Първият гол, който ни вкара Славия беше след наша доста наивна и обикновена неточност. Така помогнахме на нашия противник, който по принцип е по-добър и по-добре квалифициран. В една сложна обстановка им дадохме преимущество. Определено би трябвало да поздрави нашите противници, които бяха доста положителни, а ние можем да вършим и по-добре “.

„ Това се епизоди, които нямат значение в края на мача, за жалост. Това няма по какъв начин един треньор да го реши по време на мача “.

„ Нашата цел е спасението и нито за момент не би трябвало да я забравяме. За един тим, който желае да се избави, е да работи непретенциозно и работливо и да се труди във всеки един миг. Спасението може да пристигна, единствено в случай че работим интензивно всеки един Божи ден с огромна доза професионализъм. От моя позиция, аз като треньор би трябвало да работя с тези играчи, които имам разполагаем без да изискам нови и да даваме максимума от това, което можем “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР