Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев закономерно остана доволен

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев закономерно остана доволен
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Предстои ни работа, със спокойствие и търпение нещата се получават

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев закономерно остана удовлетворен след в дуела посред им от петия кръг на родната Първа лига.

Победното попадение за " гробарите " осъществя Ангел Бастунов при започване на второто полувреме, а след срещата Пенев похвали своите футболисти за играта им и за дисциплинираното им държание.

Опитният български експерт въпреки всичко прикани за повече успокоение във значимите моменти и добави, че с малко самообладание нещата ще стартират да се получават.

" Доволен съм. Продължаваме да играем добре и да бъдем дисциплинирани. Имаме темперамент и момчетата се борят до края, което е доста значимо и се реализират и резултати. Искам да похваля тима като цяло и публиката, която ни поддържа във всеки мач и това желаеме да продължи ", съобщи Пенев.

" Трябва повече успокоение и самообладание във значимите моменти. Важното е, че сътворяваме обстановки. Може би сме запазили головете за идващите мачове. Създадохме обстановки и през първото и второто полувреме, трябваше да отбележим, само че в последна сметка спечелихме мача ", продължи някогашният ментор на Литекс, ЦСКА и ЦСКА 1948

" В момента не броя точките и не виждам на кое място сме. Има време да броим точки и класиране. За мен всички мачове от началото на сезона бяха забавни. В едни се справихме по-добре, в други - не чак толкоз, само че няма значение. Предстои ни работа и със успокоение и самообладание нещата се получават ", разяснява още треньорът на Хебър

" Много е значимо, че нашият вратар избави дузпата, само че значимо е да се означи, че няма никаква дузпа. Футболистът се подхлъзва, пада самичък и се свири дузпа. Много бързо се отсъжда дузпата. Не знам по какъв начин са я разглеждали, само че няма безусловно никаква дузпа в този случай ", приключи Любослав Пенев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР