Старши-треньорът на Хебър Николай Митов заяви, че е доволен от

...
Старши-треньорът на Хебър Николай Митов заяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Митов: Доволен съм от старанието, всички ще имат равен шанс

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов съобщи, че е удовлетворен от старанието на футболистите си в днешната първа контрола от зимната подготовка против ЦСКА 1948.

Пуснах два разнообразни състава през двете полувремена, като в тях имаше и 8 юноши.

Важното беше да видя по какъв начин стоим физически все още, тъй като имахме тежка подготвителна седмица.

Чисто футболно имаше неща, които се получиха, а и такива, които не станаха, както бих желал, само че това е обикновено за този стадий на подготовка.

Срещнахме добър тим с опитни футболисти. В такива мачове резултатът не ме интересува. Важното е, че минахме без травми, разяснява Митов.

В първите 3-4 мача ще дам равни минути на всички в тима. От там нататък ще бистрим състава. Относно младите – играха с готовност, несъмнено имам какво да учат още доста, само че то по този начин се почва. Към тях би трябвало самообладание, в случай че желаеме след време да имаме ядро от наши си футболисти.

С този мач завършва първия стадий от зимната подготовка на тима. Беше тежко за момчетата като натоварване, само че това са естествени неща. Имаше отмалялост при тях, само че на терена те стиснаха зъби и това не пролича изключително, съобщи треньорът на хебърци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР