Старши-треньорът на Хебър Николай Митов отдаде на напрежение и пренавиване

...
Старши-треньорът на Хебър Николай Митов отдаде на напрежение и пренавиване
Коментари Харесай

Митов: Имаше напрежение и пренавиване от мисълта да бием

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов отдаде на напрежение и пренавиване пропуските на неговите футболисти пред гола в мача с Локомотив(София), приключил 1:1.

" Допуснахме лек гол първоначално, само че още до почивката имахме най-малко 3-4 положителни положения да изравним най-малко. Момчетата хвърлиха доста труд и сила заслужаваха да вземат точка. Даже най-после в 95-та минута, имаше обещаваща контраофанзива, при която в случай че се беше изиграла добре обстановката в нахлуване можеше даже 3-те точки да вземем. За мен при нас имаше напрежение, което аз не желаех да виждам и цяла седмица им говорех за това. Ние две заучени състояние направихме, бранителите им стоят спокойно, не ги вкарваме. В друга обстановка сме на 5 метра от вратата, бием мощно в гредата, вместо единствено да я насочим. Просто бяхме пренавити в желанието си да бият непременно, а и да се покажат в най-хубава светлина пред хората по трибуните, които никак не бяха малко ", регистрира Митов.

" Като цяло тази година този тим направи доста. Важни играчи загубихме поради травми, само че момчетата дадоха всичко от себе си. Мога единствено да ги поздравя. Отборът месец и половина има през два дни мач. Това не е почтено. Трябва да се знаят тези неща. Нищо не пречеше да се пренареди програмата. Аз си виждам тима, само че желая да е равноправно ", приключи той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР