Старши-треньорът на Хебър Александър Попов отказа да си припише основна

...
Старши-треньорът на Хебър Александър Попов отказа да си припише основна
Коментари Харесай

Треньорът на Хебър: Наско Петров направи този отбор

Старши-треньорът на Хебър Александър Попов отхвърли да си припише съществена заслуга за извоюваната довечера републиканска купа по волейбол.

" Голямата заслуга за купата има Атанас Петров. Той направи тима, години наред го съграждаше парче по парче. След това поставям Драган Иванов и Стоян Самунев. Момчетата са упражнявали, физически бяха доста добре. След загубата в Монтана споделих, че кондицията ще бъде реашаваща във финалната серия за купата. Аз направих единствено някои корекции и водех тима по моите визии.

Благодаря на момчетата. За 5 анализа и 6-7 ррениривки те ме чуха какво желая от тях и го направиха. Стъпка по стъпка се изкатериха на върха. Преди финалите момчетата бяха просто мялко разпилени и трябваше да се съберат. Имам доктрина за блокадата и доста разгадавам на нея. В Хебър има и сервис, има и обсада. Основно с това надиграхме Бургас. Те имаха проблеми в подготовката и това натежа. Бургазлии имат състезатели на високо равнище, само че в края не бяха свежи. В ЦСКА се борих за купа 10 години, тук я взех за 10 дни. Нищо не съм решил за бъдещето още ", сподели Сашо Попов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР