Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде
Коментари Харесай

Янчев преди мача с Левски: Гоним си третото място, а Купата е приоритет

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде постоянния си брифинг преди семейството на Левски в първи мач от плейофите в първата шестица на efbet Лига.

Янчев съобщи, че в тима ще желаят да реализират максимума, а точно - третото място в шампионата, за което се борят точно с Левски, както и да завоюват Sesame Купа на България, където ще играят край против Лудогорец.

" Плейофната фаза настъпи и към този момент се разделиха шестте най-хубави тимове от постоянния сезон. Всички съперници, които ще срещнем от тук нататък имат своите спортно-технически качества и достолепия. В първия ни мач ще се надигнем против Левски, който е задоволително класен тим. Ние сме подготвени да посрещнем първия противник ", стартира Янчев.
 Радослав Кирилов: Левски няма дълга пейка, само че има инерция от Станимир Стоилов
Радослав Кирилов: Левски няма дълга пейка, само че има инерция от Станимир Стоилов

" Трябва да си свършим работата против Левски "

" След класирането на финала, аз видях един товар да пада от плещите на играчите, тъй като този мач беше доста значим. Това класиране на финала, към този момент знаем и противника ни. Няма смисъл да разясня класата на Лудогорец. От първия си ден на работа съм бил сигурен, че ще сме на край и се надявам да вдигнем Купата. Ние желаеме максимума. Гоним си третото място, а Купата е приоритет. Искаме да спечелим финала, само че и двете съревнования вървят редом ", съобщи той.

" Левски си е Левски, без значение какви проблеми има, тимът има своята история и популярност. Тимът има огромна фенска маса зад себе си, която ги окриля. Моят фокус ще бъде нашия тим. Респект и почитание към Левски. Във футбола няма какво беше през вчерашния ден, има единствено бъдеще. Важно е какво е дневен ред. Нямаме нови контузени с изключение на трайно контузените Джонатан, Евгений Сердюк и Раян Бидунга ", приключи Янчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР