Старши-треньорът на ФК Хебър Владимир Манчев отдаде уважение на пловдивския

...
Старши-треньорът на ФК Хебър Владимир Манчев отдаде уважение на пловдивския
Коментари Харесай

Владо Манчев: Марица ще бъде достоен противник

Старши-треньорът на ФК Хебър Владимир Манчев отдаде почитание на пловдивския ФК Марица, който ще бъде първи съперник на пазарджиклии в шампионата за Купа България, сезон 2022/2023 г. 

" Реално в този шампионат нямаме съответни цели, оповестени от нашето управление, само че тези, които аз си ги слагам са да играем съществено и отговорно в мача против Марица и да се опитаме да прескочим в идващия кръг. За нас тези мачове са значими от позиция на това, че построяваме един нов образ на тима и ще имам опция да дам късмет за изява на по-голям брой състезатели, в това число и на такива, които по-малко са вземали присъединяване в мачовете от efbet Лига до този миг. Така ще преценим тяхното функционално положение и с какво могат да ни бъдат потребни ", показа наставникът на хебърци. 

" Мачът с Марица е в Пловдив, само че това няма изключително значение за нас, защото от началото на лятото ние де факто играем или на непознат терен или в най-хубавия случай на безпристрастен. Ще отидем в Пловдив с доста огромно почитание към Марица с цел да играем добър футбол и да се представим добре. Те са един добър тим, имат опитни футболисти и не инцидентно имат единствено 2 изгубени точки вкъщи от началото на шампионата във Втора лига. Ако успеем да отстраняваме Марица чак тогава ще мислим и за идващия противник ", съобщи Манчев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР