Старши треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано бе изключително разочарован след

...
Старши треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано бе изключително разочарован след
Коментари Харесай

Винченцо Италиано: Да загубим два финала е доста болезнено

Старши треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано бе извънредно отчаян след провалянето от Уест Хям (1:2) във финала на Лигата на конференциите. Италианците изгубиха втори край, откакто преди този момент изгубиха от Интер (1:2) за Купата на Италия.

„ Загубихме два финала, в които играхме доста добре и това е тъпо. Наистина не си представях, че нещата ще завършат по този метод. Играхме, създавахме шансове, изравнихме бързо след дузпата, която можеше да ни съсипе. Вместо това ние реагирахме, а даже можеше да създадем и поврат посредством Мандрагора. След това пристигна този рикошет в средата на терена. Трябваше да си дадем повече пространство. Това щеше да ни разреши да отидем на продължения, където мисля, че щяхме да имаме преимущество. Тъжен съм, тъй като да загубим два финала е много мъчително за момчетата “, съобщи Италиано.

" Не дадохме никакви шансове на Уест Хям. Играхме по този начин, както би трябвало да се играе на край - не допускахме непотребни опасности и контролирахме мача. Загубихме поради лека дузпа и гол, който можехме да предотвратим.

И двамата централни бранители трябваше да вземат преимущество пред нападателя Игор таман бе влезнал в игра и бе пресен, тъй че трябваше да бяга много по-бързо от Раниери, който бе отпаднал, когато го замених “, приключи Италиано.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР