Старши треньорът на европейския шампион Реал Мадрид Зинедин Зидан вярва,

...
Старши треньорът на европейския шампион Реал Мадрид Зинедин Зидан вярва,
Коментари Харесай

Зидан: Всеки ден мадридистите стават повече и повече

Старши треньорът на европейския първенец Реал Мадрид Зинедин Зидан има вяра, че позитивизмът е по-силен от негативизма и се усеща благополучен като част от кралския клуб. “Темата за антимадридизма постоянно е съществувала. Всеки ден обаче мадридистите стават повече и повече. Това е най-хубавият клуб с най-хубавата аудитория. Всеки ден ние ставаме от ден на ден. По-добре да приказваме за положителното”, съобщи френският експерт на конференция преди утрешната среща с Атлетик Билбао.

“Сега е друго със обществените мрежи. Преди 10 или 15 години такива неща не се случваха, само че през днешния ден се случват. За мен е значимо всеки един да се появяват нови мадридисти по света”, довери той. “Спирам да приказвам за мача с Ювентус. Сега би трябвало да мислим за утрешния мач. Това е значимо за нас. Атлетик не заслужава да е на тази позиция в класирането. Съперникът ни е доста добър тим, който знае по какъв начин да играе. Трябва да сме готови за вторите топки и за центриранията. Много са положителни в това”, сигурен е Зизу.

Запитан за травмата на Артуро Видал, Зидан сподели: “Това е проблем за Байерн, тъй като им е значим състезател. Байерн има задоволително необятен състав и сигурно ще му намерят заместник”. Реал посреща Атлетик Билбао на следващия ден от 22,30 часа. Примера дивисион 33 кръг, сряда 18 април  Реал Мадрид 22:30предстои  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР