Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков покани феновете

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков покани феновете
Коментари Харесай

Краси Балъков с обръщение към феновете

Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков предложения почитателите на клуба да поддържат тима в идния бараж против Локомотив Пловдив.

Скъпи другари,

пристигна време за решителните мачове, които ни приближават до поставената цел. Остават още единствено пет стъпки до нея. И първите две са тази седмица на 7-и май в Пловдив и на 10-и май във Велико Търново против „ Локомотив “ (Пловдив).

Двубоите с този противник постоянно са носили доста висок прочувствен заряд, динамичност и същинска футболна борба. Не се съмнявайте, че по този начин ще бъде и този път. Затова още веднъж приканвам всички, които имат опция, да дойдат на стадионите в Пловдив и няколко дни по-късно на „ Ивайло “ и да поддържат момчетата и тима на „ Етър “!

Пътя до триумфите през сезона ние извървяхме дружно. Нека до края на пътя ни покажем, че футболът във Велико Търново се възражда и ние ще го извървим дружно. Нека за следващ път потвърдим, че публиката и тимът на Етър са едно цяло и дружно вървят по пътя към триумфите.

Очаквам вашата мощна поддръжка на 7-и май на стадион Лаута в Пловдив и на 10-и май на „ Ивайло “!

Първият мач на 7 май ще бъде излъчен по DIEMA SPORT, а вторият на 10 май по NOVA SPORT. Двубоите ще можете да следите в PLAY DIEMA XTRA, както и в GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР