Датският национален селекционер Каспер Хюлманд очаква футболистите му да вдигнат

...
Датският национален селекционер Каспер Хюлманд очаква футболистите му да вдигнат
Коментари Харесай

Хюлманд: Ако не вярваме в нашите възможности, по-добре да се прибираме

Датският народен селекционер Каспер Хюлманд чака футболистите му да вдигнат равнището за елиминациите на европейското състезание по футбол, откакто първенците от 1992 направиха нулево тъждество със Сърбия и си подсигуряваха мач против домакина на шампионата Германия.

Датчаните бяха притиснати до стената през второто полувреме на мача със Сърбия, само че удържаха равенството и се класираха на второ място в групата с актив от три точки.

" В последните седем или осем минути просто се защитавахме, само че го правехме ловко. В последна сметка всичко бе борба и ние показахме темперамент в нея. Има доста неща, от които съм удовлетворен, само че има и такива, върху които би трябвало да работим, с цел да успеем на идващото равнище. Знам, че можем да го създадем, защото си познавам футболистите ", сподели той, представен от Ройтерс.

Дания направи три ремита в груповата фаза и в събота ще срещне Германия в Дортмунд. Домакините на еврошампионата са цялостни с убеденост след седемте си точки в група А, а също така имат два дни повече отмора от противника на осминафиналите.

" Срещу Германия ще бъде супер мач. Ако не имаме вяра в нашите благоприятни условия, по-добре напряко да се прибираме " приключи Хюлманд.

Халфът Кристиан Ериксен съобщи, че датчаните са били удовлетворени от равенството и поради това са приели играта в личната си половина.

" Гордея се и усещам облекчение, че ги удържахме в края. Това беше борба до последната секунда, защото сърбите бяха задължени да нападат и да търсят гол. Нас ни устройваше 0:0 и поради това бяхме пасивни в края ", съобщи Ериксен след края на дуела. / Българска телеграфна агенция

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР