Старши треньорът на Етър Красимир Балъков даде интервю за Sportal.bg,

...
Старши треньорът на Етър Красимир Балъков даде интервю за Sportal.bg,
Коментари Харесай

Красимир Балъков за Кирил Десподов и Армията

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков даде изявление за Sportal.bg , в което приказва по настоящи тематики от българския футбол. Легендарният плеймейкър е в Турция, където тече зимната подготовка на " болярите ". Бала съобщи, че звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов би трябвало да бъде продаден в състезание от топ 4 на Европа.

" Дали скоро ще ме видите на стадион " Българска войска "? При всички положения ще ме видите скоро там... А, не, може и да не ме видите, ние ще играем у дома с тях (смее се). Играем с ЦСКА във Велико Търново. Това в кръга на майтапа, несъмнено. Само Господ знае какво ще ми донесе бъдещето. Не мога да кажа нищо ", показа експертът пред Sportal.bg .

" Имаше вид Феликс Магат да поеме ЦСКА, приказвах с него. Беше доста вдъхновен, това се случи след работата му в Китай, нямаше задължения. Беше забавна концепцията за работа в ЦСКА, само че индивидът очевидно си е получил информации, огромните треньори си получават нужните информации, и просто ми сподели, че няма да може да помогне в този миг на ЦСКА. И това беше, с това приключихме ", добави Бала.

" Кирил Десподов, дружно с Кристиян Малинов, несъмнено е най-талантливият от младите футболистите в българското състезание. Има и други, само че Кирил е най-талантливият. Ще бъде тъпо, в случай че той отиде в турското или съветското състезание. За мен неговите качества са задоволителни да играе в огромните шампионати - Италия, Германия, Испания и Англия. Там би трябвало да се търси реализация на Кирил Десподов. С каквото мога, ще оказвам помощ, само че за жал не съм управител, с цел да мога да продавам състезатели. Работил съм с Киро, познавам му качествата, знам опциите му и знам, че още не е достигнал тавана си. Ако някой ме пита, ще кажа доста положителни неща за него ", продължи легендата на Щутгарт.

" Сигурно има доста неща за САЩ'94, които не са казани, само че те не са доста забавни за публиката. Като цяло мисля, че доста неща се загатнаха. Сигурно има интимни неща, които не са казани, само че те си остават за нас. Никога не скърбя за предишните неща, само че в случай че можех да върна времето обратно, несъмнено нямаше да спра с футбола през 2003 година. В съвремието нещата са разнообразни по отношение на едно време. Сега някои работи наподобяват естествени и разумни. Тогава не отидох на Евро 2004, тъй като бях асистент на Феликс Магат в Щутгарт. Щеше да е сензация да бъда футболист на европейското като асистент на Магат. Тогава това ми изглеждаше ненормално. В момента е друго ", добави Балъков.

" Дали има късмет един ден да бъда старши треньор на националния тим? Шанс има за всяка една позиция. След като съм поел по този треньорски път, значи не изключвам да бъда треньор и на Реал Мадрид и Барселона. Какъв е казусът, за какво да не бъда треньор и на националния тим! В момента обаче съм треньор на Етър, единствено Господ може да каже в бъдеще кой къде ще бъде ", сподели още героят от САЩ'94.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР