Старши треньорът на Денвър Нъгетс Майкъл Малоун ще води отбора

...
Старши треньорът на Денвър Нъгетс Майкъл Малоун ще води отбора
Коментари Харесай

Майк Майлоун ще бъде треньор на отбора на ЛеБрон в Мача на звездите в НБА

Старши треньорът на Денвър Нъгетс Майкъл Малоун ще води тима на ЛеБрон Джеймс в " Мача на звездите " от Националната баскетболна асоциация, който ще се организира на 19 февруари в Солт Лейк Сити.

Денвър е тимът с най-хубави индикатори в Западната конференция на НБА с 35 триумфа и 16 провали. Съперник на Малоун в мача ще бъде старши треньорът на Бостън Селтикс Джо Мадзула, който ще води тима на Янис Адетокунбо.

Малоун си обезпечи треньорската позиция в " Мача на звездите " тази нощ, когато Портланд Трейл Блейзърс победи отбора на Мемфис Гризлис. По този метод до неделя, когато е крайният период за установяване на треньорските екипи, Мемфис не може да изпревари Денвър в класирането в Западната конференция.

За 51-годишния Малоун идният " Мач на звездите " ще бъде втори като старши треньор. През 2019 година той още веднъж бе отпред на отбора на ЛеБрон Джеймс, който победи в Шарлът отбора на Янис Адетокунбо със 178:164.

По-късно през днешния ден ще станат ясни и всички участници в " Мача на звездите ". За момента са известни само титулярите в двата тима, само че не и запасите.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР