Старши треньорът на даде мнението си след равенството на своя

...
Старши треньорът на даде мнението си след равенството на своя
Коментари Харесай

Фийни: Беше ми забавен начинът, по който домакините празнуваха

Старши треньорът на даде мнението си след равенството на своя отбор в гостуването на. Двата отбора приключиха при резултат 0:0, а по този начин " орлетата " рискуват да бъдат изпреварени от втория.

Не съм прекомерно отчаян. Има такива моменти, в които би трябвало да приемаш някои разочарования, само че въпреки всичко взехме една точка. Не се тормозя от другите тимове, за нас е значимо да си вършим работата. Дълга серия имаме без проваляне. Слушах треньора на, който заприказва за това, че доста се накъсва играта, видяхме го и през днешния ден. Виждате какви са празненствата в Созопол. Мисля, че играта бе накъсана.

В последна сметка те играха с петима откъм гърба, мъчно е да пречупиш тим, който играе по този метод. Не съм прекомерно отчаян от този резултат, занимателен ми е методът, по който противникът празнуваше. Имаме и други качествени футболисти. Преслав е превъзходен, уповавам се скоро да се завърне. Доколкото знам за травмата му, става въпрос за някакво разтежение.

Ето, че запазихме още една суха мрежа. Може би това, което ме разочарова, е във финалната третина. Тепърва ни следва доста работа, сигурно ще има и върхове, и спадове. Според мен мачът против ще е най-трудният за сезона за нас. Те не се опасяват от нищо и единствено обиграват своите футболисти, само че ще подготвим играчите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР