Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов сподели пред Sportal.bg, че

...
Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов сподели пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Силите не ни стигнаха

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов показа пред Sportal.bg , че мачът против Балкан е бил доста потребен за неговия тим. “Акулите ” изгубиха с две точки разлика, откакто бяха победени със 76:78 в мача за третото място на приятелския шампионат в чест на Георги Христов.
 Балкан не впечатли, само че изтръгна третото място на шампионата в Ботевград Балкан не впечатли, само че изтръгна третото място на шампионата в Ботевград
“Мисля, че мачът беше потребен, само че ни изигра неприятна смешка, тъй като един от нашите играчи се контузи през вчерашния ден и най-после останахме с шест индивида ротация. От това, което видях, съм удовлетворен. Вчера загубихме в последната секунда, през днешния ден паднахме с един панер. Просто най-после силите не ни стигнаха. Ние сме на 10 дни тренировки, а Балкан започнаха малко по-рано от нас. Това няма да е лицето на двата тима през сезона. Видях много позитивни неща, само че видях и минуси, които би трябвало да поправяме. Всеки би трябвало да си знае ролята в тима и по какъв начин би трябвало да играе през акцията.

Очакваме ново попълнение, той до два дни ще се причисли към тима. В момента имаме единствено двама високи играчи, би трябвало ни ротация най-малко с трима високи. Той ще способства с това и тогава ще могат трима души да си разделят 80 минути. Харесал съм го по какъв начин играе, тъй че чакаме да пристигна и да се причисли към тима.  

Трябва да спечелим първия си мач против Шумен, въпреки всичко сме домакини. Няма да има никакво подценяваме, те са подписали с нови чужденци. Времето тази година в действителност е доста късо. Миналата година започнахме подготовка на 1 август, а тази година стартирахме на 1 септември. Аз не съм вълшебник. Просто има потребност от натурално обиграване сред играчите, с цел да се откри химията сред тях ”, сподели Васил Евтимов пред Sportal.bg.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР