Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов сподели мнението си

...
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов сподели мнението си
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Когато направиш хубав мач срещу шампиона, се получава отпускане

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов показа мнението си за провалянето от Черно море Тича с 85:82 във Варна.
" Сгъстената стратегия изобщо не ни се отрази. Мисля, че когато отидеш и направиш прекрасен мач против първенеца на България, се получава едно разпределяне в играчите. Повечето от тях нямат опит и си пролича незабавно. Аз им споделих, че в тази зала се играе мъчно, би трябвало да дойдем с настройката да победим, само че очевидно през днешния ден не се получиха нещата. Много елементарно давахме на противника да вкарва кошове. Искам да поздравя тима на Варна, тъй като играха в действителност доста добър мач.

Трябва да продължаваме да работим. Никой не вярваше, че ще бием в Ботевград, аз до последно имах вяра, че ще победим. Даже се притеснявах повече за мача с Черно море Тича, тъй като играхме с тях и в предсезонната подготовка и мачовете бяха оспорвани, а тук се играе мъчно.

Двата тима играха равностойно и през днешния ден се получи доста прекрасен мач, само че за жалост нашият тим загуби. Загубихме битката под коша. Просто трябваше да спечелим мача и както споделих на моите момчета тимът на Черно море Тича искаше да победи повече от нас. Заради непредвидената пауза няма да имаме един месец мачове, по тази причина споделих на момчетата в продължение на четири седмици всяка вечер да си мислят за тази загуба. Защото е друго когато спечелиш последния си мач и не играеш един месец. Но това, съгласно мен, ще ги стимулира да упражняват повече, да сме подготвени, тъй като имаме три мача, които ще играем на открито. Ще играем с Левски Лукойл на 12 декември, след това с Ямбол, след това с Берое и се получават доста мачове през декември. Затова желая да упражняваме, да приготвя момчетата и съгласно мен ще е доста мъчно да играем толкоз доста мачове през декември ", сподели Евтимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР