Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че моряците

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че моряците
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Играхме футбола на Враца! Левски игра футбол, Враца - не

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев съобщи, че " моряците " са се подвели по стила на Ботев (Враца), което е довело до загубата с 1:2.

" Борбата я имаше, само че би трябвало да играеш и футбол. Далеч бяхме от хубав мач, имаше единоборства, което желаеха домакините. Играхме футбола, който от Враца желаеха. Имахме обстановки при 0:0, само че след 0:1 към този момент мач не се игра. Ако би трябвало да съпоставяме с предния мач (бел. ред. - против Левски за Купата на България), тогава тимът против нас игра футбол. Подведохме се по играта на Ботев, да няма футбол, да има викове по съдиите и това се получава.

Добре готови сме, вкарахме по-различни хора, съвсем в 4-4-2 играхме. При първия гол, без да влизаме в елементи, двамата ни централни бранители излязоха от зоната по едно и също време и това разреши на нападателят им да излезе самичък против вратаря. Проблемът е персонално в хората, които играят. Затова позволяваме голове. Ако единият бранител беше подсигурил другия, нямаше по какъв начин да вкарат първия гол ", сподели Илиев след мача. Първа лига 14 кръг, неделя 4 ноември  Ботев (Враца) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР