Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че хиксът

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че хиксът
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Правдив хикс. След еуфорията с ЦСКА постепенно навеждаме главите

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че хиксът против Ботев Враца за варненци е обективен след представянето на тима му през второто полувреме. Илиев призна, че еуфорията в тима му след успеха над ЦСКА е била огромна, само че в този момент пътят до Варна с рейса ще е доста дълъг след пропуснатия късмет за победа във Враца.

„ Щом мачът е приключил хикс, значи е заслужено. Изнервен съм, тъй като след мача с Етър водим втори мач и не можем да го затворим. Поведението ни през второто полувреме заслужихме да допуснем. Навън като играем пазим гола преднина – не става по този начин. След като ни изравниха, за три минути имахме четири шанса за гол, а преди този момент нямахме нищо. Това ни е манталитетът. Чакахме мача да свърши и най-после ни наказаха, което беше справедливо след играта през второто полувреме. Ако желаеме да се борим за по-предни места, за влиятелното влизане в Топ 6, би трябвало да си сменим мисленето при игра като посетител. Ботев Враца не демонстрират същия футбол и трябваше да се възползваме от това нещо. Накрая Будинов влезе и с изритана топка ни вкараха. Според държанието ни резултатът е правоверен ”, стартира пред Диема Спорт Илиев.

„ Чакахме да свърши мача и имахме късмет да вкараме втори гол още през първото полувреме. Три чисти обстановки имаше за Марти Минчев. Голът ни пристигна в точния момент, а след това трябваше да играем повече футбол и да се възползваме, че съперникът би трябвало да нападна. Това ме ядосва, защото след изравняването потърсихме гол. Сега почиваме ден-два и се готвим за Лудогорец. Групата ни не е огромна, само че можем да създадем промени, защото не съм удовлетворен от представянето ни в нападателен проект. Не приказвам за генерални промени, само че би трябвало да знае външният халф да гледа вратата на съперника и да върви напред – не да маркира ”, продължи той.

„ Добре е да не губиш, само че избирам да бием. С Етър заслужавахме, Славия също, само че това, че си заслужавал не значи, че би трябвало. С ЦСКА стана. Поздравявам през днешния ден Ботев, който ни върна гола с една-две обстановки ”.

„ Лудогорец има състав и за двете си съревнования. Създадоха я с годините. Реваншът им в Лига Европа няма да е тежък, само че би трябвало да играем футбол. Казах им в този момент в съблекалнята, след всички тези положения пътят ни до Варна ще е дълъг. Имаше еуфория след мача с ЦСКА и последователно навеждаме главите при най-малкия проблем в играта. Сега настроението ни е на противоположния полюс и в този момент ще би трябвало да променяме някои неща. Водещото е да играем футбол и да вкарваме ”, приключи Илиан Илиев, написа gong.bg.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР