Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев получи отлични новини

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев получи отлични новини
Коментари Харесай

Илиан Илиев получи отлични новини преди домакинството на Локомотив

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев получи отлични вести преди семейството на Локомотив Пловдив. Мачът на " Тича " е в събота, 7 октомври, от 20:15 часа и той е директна борба за първото място.

В момента на него са черно-белите, които имат актив от 29 точки след 12 кръга. Активът на варненци е с 1 по-малко. Което значи, че при триумф ще поведат колоната. До момента те са безапелационни като домакини - 5 победи от 5 срещи, при голова разлика 7-1.
 Иван Дюлгеров изигра мач №100 за Черно море
Иван Дюлгеров изигра мач №100 за Черно море

Той е петият вратар в историята на " моряците ", достигнал тази кота в елита

Възпитаниците на Илиев са и единствени, които към момента не познават усета на провалянето в шампионата - 8 триумфа и 4 равенства. Една от стъпките в страни бе точно в предходния кръг - 0:0 против Локомотив София в " Надежда ".

В този дуел обаче експертът не можеше да употребява основния халф Пабло Гарсия, а нямаше и доста разновидности за това по какъв начин да промени нападението, тъй като отсъстваше и централният нападател Исмаил Иса. Двамата бяха навън поради травми. Вчера обаче те упражняваха на цялостни обороти, оповестява " Тема Спорт ". Което значи, че ще бъдат разполагаем на Илиев.

26-годишният испанец Пабло Алварес Гарсия кара втория си престой в Черно море, като сред тях игра в Риека. В първите 11 кръга на шампионата бе неизменим титуляр. Отбеляза и 1 гол - при успеха с 5:1 над Славия в София. 34-годишният Иса има 8 дуела на сметката си, като също е с едно попадение, освен това отново против белите от столичния квартал " Овча купел ".
 Черно море сложи нов клубен връх
Черно море сложи нов клубен връх

Вижте какъв е той

Билетите за дуела са на цена 12 лв.. За почитателите на гостите в деня на мача ще работи специфична каса, която ще отвори в 17:15 часа. Талони се популяризират и онлайн в мрежата на Eventim.

Програмата на Черно море е тежка, тъй като след паузата в шампионата следва посещение на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР