Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев след разгрома над Славия: 5:1 е малко тежко за това, което Славия показа

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от представянето на своя отбор при разгромната победа с 5:1 над Славия в мач от петия кръг на efbet Лига.
„ Започнахме добре мача, вкарахме два гола, след което имаше разпределяне, създаваха ни напрежение. Добре че свърши полувремето да си кажем някои неща. Поздравявам футболистите, че съумяха да се ориентират “, стартира Илиев.

„ 5:1 е малко тежко за това, което Славия сподели, само че е справедливо за нашите футболисти, които не се задоволяват с еднакъв резултат и постоянно желаят да вкарат още. Треньорите постоянно желаеме да е по-добре. Нещата, които би трябвало да поправяме, би трябвало да ги оправим в тренировките. Днес беше значимо да имаме бързи хора да търсят празните пространства “, продължи той.

„ Със сигурност сме по-обиграни, само че се отразява на тимовете късата отмора и няма интензитет. Не пестихме нищо в подготовката. Надявам се като се освежат футболистите, да наподобяват по-добре. Не мислим за първи места, пети кръг е, има отсрочени мачове. До седми-осми кръг мъчно можеш да гледаш класирането. Срещу ЦСКА демонстрираха, че могат да държат топката. Лудогорец има положителни футболисти, добър тим и би трябвало да сме още по-агресивни “, приключи Илиан Илиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР