Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен след

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Изключително труден мач

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе удовлетворен след триумфа на своя отбор с 3:1 над Крумовград като посетител в първия мач от третия кръг на Първа лига. Той обаче дефинира срещата като " извънредно сложен мач ".

" Изключително сложен мач и значим триумф против един тим, който през днешния ден сподели, че неслучайно е победил Лудогорец и до последно се държа в мача против ЦСКА. Отборът на Крумовград е доста нападателен и в случай че ние не отговорим на агресивността и губим единоборства, ще се получи това, което се получи първото полувреме ", съобщи Илиев.

" Крумовград има положителни футболисти и ни сътвориха много проблеми. Аз знаех, че един тим не може да е толкоз нападателен през целия мач и след 65-70 минута ние владеехме самодейността и създавахме обстановки. Поздравявам Крумовград за агресивността и моите футболисти, че успяхме да промени развоя на мача и да наложим волята си през второто полувреме ", сподели още наставникът на " моряците ".

" Създадохме много обстановки, търсихме празните пространства, което се опитваме да го упражняваме. Мисля, че ни би трябвало малко повече успокоение в последните 30 метра, където би трябвало да демонстрираме повече самочувствие, тъй като имахме обстановки, които трябваше да приключим по-добре ", приключи Илиан Илиев.

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович дефинира дуела против Черно море като най-хубавия за неговия отбор от началото на сезона.

" Изправихме се против доста добър тим. Те имат доста качество в състава си като характерности. През първото полувреме контролирахме нещата, само че през втората част Черно море беше по-добрият тим на терена ", стартира Миланович.

" През второто полувреме загубихме контрола върху срещата, направихме две самостоятелни неточности, поради което загубихме. Мисля, че това бе най-хубавият ни мач от началото на сезона, само че за жалост не взехме даже една точка от него ", добави наставникът.

" Във всеки мач играем за победа. Следващият ни дуел е против Берое, който също е мощен тим и играе добре от началото на сезона. Трябва да вървим малко по малко. Има доста неща, които можем да извлечем от през днешния ден ", приключи Неманя Миланович.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР