Старши треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че във

...
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че във
Коментари Харесай

Георги Иванов: Във Варна няма да се браним срещу ЦСКА - Първа лига



Старши треньорът на Черно море Георги Иванов съобщи, че във Варна воденият от него тим няма да се брани против ЦСКА.

„ В мача против Септември през първото полувреме играхме под опциите. След като изгониха Хасани и резултатът стана 0:2, нашият тим с 10 индивида стартира да играе, както аз желая. Имахме два анулирани гола и още три положения, в които можехме да отбележим гол. Не мога да не бъда удовлетворен от реакцията. Мачът против Берое е извънредно отчаяние за всички нас. Черно море не би трябвало да изиграва повече такива мачове. Има си справедливи аргументи. Може би тимът не бе квалифициран за мача с Берое – чисто тактически и прочувствено. Мачовете против Берое и Септември започнаха по доста отрицателен метод с голове в нашата врата във втората и петата минута. Започваме с гол още от съблекалнята. Има и други аргументи. Разочаровахме се всичките. Смятам, че повече не би трябвало да позволяваме да изиграваме подобен мач “, разяснява Иванов.

„ Всеки един тим има моментни недостатъци. Може би след шестия кръг формата на футболистите падна. Смятам, че имаме положителни футболисти, само че в последните два мача те не демонстрираха нужното равнище, което имат и не съумяха да защитат името и достолепието си. Ще има загуби, само че не би трябвало да губим по подобен метод, както против Берое “, добави треньорът на Черно море.

„ Защитата стартира от нападателите. Целият тим игра едва като тим в отбрана и като тим в офанзива. Играхме едва и раздрано. Има субективни аргументи. “

„ Сукуна пристигна в понеделник. Той и Миланов няма да бъдат в положение да стартират като титуляри в мача против ЦСКА. Ще решаваме в хода на мача дали ще влязат в игра. Това са футболисти, които имат качества и в идните мачове ще ни оказват помощ. Хубаво е, когато имаш футболисти, които могат да играят на разнообразни позиции. В главата ми е състава, само че мисля, че не е належащо да ви кажа на коя позиция ще употребявам Сукуна в дуела против ЦСКА “, продължи наставникът на „ моряците “.

„ Няма към този момент любимци в България. Лудогорец, ЦСКА и Левски имат равнище над останалите тимове, само че мачът в събота е с три знака. ЦСКА е сериозен тим. Те резервираха състава си от предходната година. Имат преимущество пред тимовете, които вършиха селекция. В последните пет кръга ЦСКА доминираше над всички противници. Ние би трябвало да дадем максимума, с цел да се надяваме на добър резултат. Това дали ще бъде офанзивни или отбранителни зависи от играчите, които ще бъдат на терена. Ние ще изберем уравновесен състав. Не считам, че във Варна ще се браним против ЦСКА. Може да бъдем по-прибрани или да пресираме надълбоко, само че това зависи от обстановката в мача. Чунчуков имаше травма, която го извади от подготвителния развой за две седмици. Мисля, че е във форма, която не е на 100%, само че е на 80% и ще му даде опция да стартира мача. Мисля, че той е значим състезател, който има скорост и може да играем с него, както на контраофанзива, по този начин и в последователно нахлуване. Той е значим футболист за нас. Кузма е различен вид състезател. Огнянов, Божилов и Чунчуков би трябвало да си върнат физическата форма, с цел да навлязат във форма. Първите три тима се обрисуват, има три тима, които ще се борят за оставане, а другите тимове считам, че са равностойни като качество. Смятам, че шампионата е изравнено. Не можеш да прогнозираш нито един мач по какъв начин ще приключи. Всички чакаха да победим елементарно Септември, а ние загубихме. Има непредвидими тимове и всеки може да победи всеки. Първенството е доста забавно като резултати, не бих споделил като игра. Ботев победи Левски, а нямаха победа като домакини. Първенството е доста забавно “, сподели още Георги Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР