Старши треньорът на Черно море - Емануел Луканов заяви, че

...
Старши треньорът на Черно море - Емануел Луканов заяви, че
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море: Мога да дам много на отбора

Старши треньорът на Черно море - Емануел Луканов съобщи, че има още какво да даде на тима и през новата календарна година.

" Искам през 2018-а Черно море да вземе това, което не съумя да през 2017-а, а заслужаваше. Трябва да бъдем по-уравновесени и да се концентрираме върху съответните задания.

Нека си свършим работата на момента и да забележим до каква степен можем да стигнем! Имам още доста да дам на Черно море.

Един-два детайла, които обаче са от фундаментално значение, не ни разрешиха да спечелим обособени мачове. Създавахме положения, които не успявахме да осъществяваме. Не имах вяра в шанса, само че в последните два-три мача започнах май и в това да имам вяра, тъй като се случиха неща, които са нелогични и необясними.

Във футбола аргументи постоянно може да се намерят. Винаги може треньорът или футболистите да си открият оправдание, само че крайният резултат е реалност и той е, че ние не успяхме да вземем мачове, които бяха наши и бяхме длъжни да спечелим.

През зимната пауза вземаме решения, които считам, че ще повлияят позитивно на клуба. Ще притеглим футболисти, с които се надявам да надградим положението на тима и да наваксаме това, което ни липсва, откогато аз повеждам Черно море.

Призовавам всички да имат самообладание, тъй като това, което желая аз да осъществявам, един ден ще им донесе наслада. Черно море ще стартира да побеждава ", разяснява наставникът пред " Chernomore.bg ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР