Старши треньорът на Чавдар Йордан Юруков остана доволен от победата

...
Старши треньорът на Чавдар Йордан Юруков остана доволен от победата
Коментари Харесай

Йордан Юруков: Вървим в правилната посока, трябва да бъдем последователни

Старши треньорът на Чавдар Йордан Юруков остана удовлетворен от успеха на своя тим против Славия II. Етрополци стигнаха до извънредно трагичен триумф в последните секунди на дуела.

След края на първото полувреме Чавдар изоставаше с 0:2, само че след почивката гостите демонстрираха темперамент, който съгласно наставника на отбора приказва, че се върви в вярната посока.
 Голово шоу на Голово шоу на " Александър Шаламанов "! Чавдар приближи водача след впечатляващ поврат против дубъла на Славия
" Моята оценка е отлична, щом постигнахме задачата, за която бяхме пристигнали - победа. Подкрепена с добра игра, голови обстановки и атакуващ футбол от двата тима. Не мога да бъда неудовлетворен от момчетата.



Футбол се играе 90 и повече минути. Имаше някои неща, които леко коригирахме. Характерът, който момчетата демонстрираха, приказва, че вървим в вярна посока. 


12  Славия II - Чавдар (Етрополе)
Николай Ботев е един основен състезател за нашия тим. Днес се показа феноменално. Той сподели, че е един от водачите на нашия тим. За да вкара три гола, целият тим е играл добре. Много добре се представихме през днешния ден. 



Ние сме си сложили високи цели. Вървим крачка по крачка, не изпреварваме стадиите на развиване. Трябва да бъдем поредни. Сигурен съм, че тимът има голям капацитет, просто би трябвало да останем крепко стъпили на земята и да не стопираме да работим ", показа Юруков пред камерата на Sportal TV .

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР