Старши треньорът на Чавдар (Етрополе) Йордан Юруков напуска клуба, стана

...
Старши треньорът на Чавдар (Етрополе) Йордан Юруков напуска клуба, стана
Коментари Харесай

Йордан Юруков вече не е треньор на Чавдар

Старши треньорът на Чавдар (Етрополе) Йордан Юруков напуща клуба, стана ясно три дни след края на шампионата в Югозападната група. Юруков води етрополци в две цялостни години и през това време построи тим, който постоянно е бил в челото на класирането.

Един от огромните триумфи на отбора в този интервал беше достигането на осминафинал в шампионата за Купата на България, където ги в профил Спартак (Варна) след продължения. За крайното 1:0 вкара крилото Здравко Димитров в 106-ата минута. Преди това Чавдар преодоля конкуренцията в района и зоната, а на 1/16-финалите победи с безапелационното 2:0 елитния Пирин (Благоевград).

" Искам да направя последваща стъпка в кариерата си и това е повода да се разделим. Благодаря на кмета на града Димитър Димитров и на цялото управление за опцията да работя в този клуб. Също по този начин желая да изкажа благодарностите си и за поддръжката и доверието, които усещах от самото начало ", съобщи Йордан Юруков пред Българска телеграфна агенция.

" Може и да е в Трета лига, само че Чавдар е същински професионално проведен клуб. Много тимове от второто равнище могат единствено да завиждат за изискванията. Смятам, че оставям един построен колектив, който е подготвен да се изкачи нагоре. Просто би трябвало още малко да се надгради ", добави някогашният футболист на ЦСКА и Локомотив (Пловдив).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР