Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов отличи своите футболисти

...
Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов отличи своите футболисти
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Никакво отпускане до самия край!

Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов отличи своите футболисти при успеха с 5:2 при визитата на Витоша Бистрица. Все отново експертът съумя да откри и неточности в играта в отбрана на врачани, само че част от тях ги отдаде, защото е имало разпределяне след постигане на удобен задатък. Ангелов удостовери, че няма да отпуска тима си никога до края на сезона, а всичко ще се случва на „ цялостна пара”.

„ Ако можем да продължим по този начин да пресираме, ще е добре, само че ще забележим. Това беше задачата и се получи”, започва Ангелов.

„ Няма невъзнаграден труд, само че тимът би трябвало да продължи да тренира в този дух. Няма да го отпусна, до момента в който не свърши шампионата. Ще почиват, когато завърши шампионата”, разяснява Ангелов.

„ Няма меко да споделяме, а направихме доста съществени неточности при нас в отбрана. Направихме груби неточности и при 0:0, и при 2:0. Ако бяха разкрили резултата посредством Гъргоров, различен мач щеше да стане. При 4:1 имаше разпределяне и по тази причина станаха някои неточности”, подчертава треньорът на врачани.

„ Откогато победихме Витоша във Враца с 3:0, съм наясно, че няма да изпаднем. Имаше леко терзание, само че работихме добре. Продължаваме да работим по същия метод, почитаме всеки. Ако можем да победим, ще го направим”, удостовери Ангелов.

„ Аз не бленувам, трудът, който хвърлихме не може да не ни се отплати. Мисля, че ще бъдем равностойни в последните четири отбора. Ще победи този, който има най-голямо предпочитание. Като предпочитание го докарваме, само че нека класата ни стигне”, приключи Сашо Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР