Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов говори след равенството

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов говори след равенството
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Защо трябва да става все нещо?! От утре почва нов шампионат

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов приказва след равенството 1:1 с Ботев (Пловдив). Специалистът съобщи, че от на следващия ден за тимът му стартира нов шампионат.

" Не може да не съм удовлетворен от тази точка, тъй като за следващ мач ни покри добър шанс. Де факто от идната офанзива ни върнаха гола, би трябвало върху това да работи - да повярват момчетата, че и на подобен терен може да се вземе и победа, и точка, и други работи. Защо би трябвало да става все нещо, с цел да може да се активизираме?! Не може ли с 11 индивида да се активизираме. Защо би трябвало да стане нещо?!

От мобилизацията след аления картон съм удовлетворен, само че като цяло видях доста пропуски в отбраната. Не съм гледал нищо още и не изисквам за нищо, желая да погледна на мира. Щом го е дал съдията, несъмнено има нещо. Не сме подобен тим, че да бием всеки мач на открито. Добре се представихме против ЦСКА и Лудогорец, не споделям, че сме в неприятна серия, играта ми хареса в предната серия. Първенството за нас стартира от този миг, тъй като дистанцията сред нас и Бистрица е доста дребна. От на следващия ден за нас стартира нов шампионат. Като брой извоювани точки съм удовлетворен, като за първа година е добре. Свикнахме с Първа лига, нека продължим нагоре. Имаме контроли в този момент - една сигурно, ще забележим дали ще създадем още една. Контролата е с тим покрай нас ", сподели Ангелов. Първа лига 26 кръг, петък 15 март  Ботев (Пловдив) 1:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР