Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разкри, че

...
Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разкри, че
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Не е лесно на Герена, ще се борим за оцеляване до последно

Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разкри, че това не е било от положителните мачове на неговия тим. Той разяснява и решението Браян Перейра да не вземе присъединяване в дуела против Левски, който врачани изгубиха с 0:2 на " Герена ".

" Не беше най-хубавият мач, признавам. Това не е покруса, тъй като е един мач против един много добър тим, който играе много по-добре. Показаха на терена, че са по-класният тим и справедливо победиха. Не е елементарно на " Герена ", само че момчетата би трябвало да изживеят напрежението. Момчетата би трябвало да се потвърждават в такива момчета. По-добрият тим победи. Нашата тактика не се получи и в този момент продължаваме напред. Вдигаме глава. Този тим ще се старае и постоянно ще почита емблемата, с цел да играе още по-добре ", показа Моралес.

" За нас треньорите е мъчно да държим неизменност и всеки мач да държим динамичност. Има разлика, когато играем на по-бърз терен. Беше по-различно от това, което имаме във Враца, това не е опрощение. Един тим като Левски има добър терен и има всички механически детайли да играе добър футбол. Нашият тим заслужава внимание, тъй като се старае. Приемам, че в някои мачове не сме на равнище. Приемам това, грешките са мои. Това, което си направил преди 3-4 кръга към този момент е отминала история, значима е идната стъпка ", добави той.

" Той е главен футболист, това беше моето решение. Промених цялата линия на офанзива, през днешния ден искахме по-директна офанзива против Левски. Не е играл и тъй като трябваше да го запазим за значимите мачове до края ", показа наставникът по отношение на Браян Перейра, който не взе присъединяване в днешния мач.

" Ще оцелее най-после този тим, който най-вече се бори и го желае. Ние ще сме едни от тези, които ще се борят до последно. Важното е да откраднем нещо против мощните тимове, както Пирин го направи. Напрежението е огромно ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР