Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана разочарован след

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана разочарован след
Коментари Харесай

Дани Моралес: Нормално е да загубиш, когато правиш грешки

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана отчаян след загубата с 2:4 от ЦСКА. Младият експерт бе на мнение, че при обстановката с третото попадение за „ алените “ е имало две топки на терена, което е объркало играчите на отбора.

„ Опитахме се да поправяме на почивката. Не разбирам в някои обстановки нашите играчи, които би трябвало да са готови за дадени обстановка, само че останаха сюрпризирани. Създадохме обстановки на един стилен тим. Всичко, което искахме да създадем в този мач бе да излязат по-мъжки момчетата, нещо което не направихме с ЦСКА 1948. ЦСКА е по-добър тим и се опитахме със самочувствие да играем против един от най-хубавите тимове в България. Сега съм удовлетворен, че това нещо го видях “, съобщи Моралес.

„ Нормално е, когато правиш неточности, да загубиш против по-добър състав. Имахме проблеми в състава с трима титуляри, само че не е опрощение. Заложихме на още едно младо момче. Те имат доста свежи хора по фланговете и положителни играчи, което ни сътвори съществени проблеми “, продължи той.

„ Единственото, което не мога да схвана е, че при третия гол на ЦСКА съдията даде знак да се играе, като имаше две топки на терена. Не мога да го схвана, защото нашият човек се обърка с втората топка на терена. Това попадение пристигна незабавно след почивката и ни пречупи “, разяснява още Дани Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР