Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира цялостно ситуацията

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира цялостно ситуацията
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Не съм подавал оставка след загубата от Лудогорец

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес разяснява изцяло обстановката в Ботев Враца след мача с Хебър Пазарджик. Срещата на стадион " Христо Ботев " приключи 0:0 и остави врачани на 12-о място в класирането на efbet Лига, като в днешния дуел те сподели по-добро лице по отношение на това предишния кръг, когато отстъпиха с 1:8 пред първенеца Лудогорец.

По мотив тежкото проваляне бразилският експерт призна, че е разговарял с управлението на Ботев по отношение на опцията да напусне клуба.

" Мога да ви кажа, че се получи един мач, в който показахме нещо добре, че можем да сътворяваме положения. Но се видя и нашата уязвимост - че не можем да ги приключваме. През седмицата акцентирахме върху това в тренировките, както и върху играта в отбрана ", сподели Моралес.

" Една обстановка се взема решение за нула секунди. Трябва да разчитаме обстановките секунда по-рано. Създаваме положения, само че не съумяваме да ги вкараме. Имахме обстановки отдясно, които можехме да трансформира в гол на три пъти. Идва идващият мач. Не забравяме този мач, само че би трябвало да му създадем разбор, с цел да забележим кое не вършим добре. Една загуба като тази от Лудогорец може да даде доста информация от разбора. Аз нямам проблем с това да загубим, а с метода, по който става това. Срещу Лудогорец направихме доста и обикновени неточности. Днес направихме по-добър мач, момчетата демонстрираха темперамент и опазиха емблемата на клуба. Говорих с шефовете след мача в Разград, само че не съм подавал оставка. Просто бях доста отчаян от метода, по който играхме. Разбрахме се обаче с клуба да продължим да работим дружно. Обясних за какво съгласно мен сме позволили осем гола и ми споделиха: " Ти си треньорът на Ботев Враца и продължаваш ". Работата на треньора не е лесна нито в България, нито в Бразилия. Работя всеки ден по 10 часа. Ако някой може повече, дано заповяда да бъде треньор ", добави бразилският експерт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР