Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков изрази радостта си

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков изрази радостта си
Коментари Харесай

Здравков: Тази победа означава много, но не е най-сладкият ми миг тук

Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков изрази насладата си след успеха на неговия отбор над Лудогорец в първия кръг от efbet Лига. Врачани се постановиха безапелационно с 3:1.

" Не мога да кажа, че това е най-сладкият ми момент. Най-сладкият ми момент бе оставането в елита. Днес доминирахме още от началото на срещата даже,като бяхме 11 на 11. Смятам, че нашият тим разполага с момчета, които желаят да се развиват и играят добър футбол. Имаме дисциплинираност. Много хора си мислят, че ние играем с 3-5-2, само че ние играем с нещо напълно друго. Работил съм в Лудогорец, познавам ситуацията и футболистите и не считам, че са ни подценили. По-скоро са почувствали някакво стъписване. Никой не може да гадае какво щеше да е, в случай че бяхме 11 на 11. Важното е, че създадохме положения. Ботев (Враца) да победи Лудогорец значи доста. Хората, които ме познават, знаят, че обичам атакуващия футбол и не обичам отбранително да играем, въпреки и да съм бил бранител. Това, че почитателите скандират името ми, е хубаво, благодаря им, само че е значимо да се скандира името на тима. Трябва да се поддържа той и публиката е единствено в плюс ", сподели Здравков.

" Нямаше питане от Левски за Валери Домовчийски, говорихме и той ми сподели, че никой не се е свързвал с него. Трябва да има сплав в тима, не може да има единствено млади или единствено опитни футболисти. Постарахме се да запълним дупките след напускането на някои момчета. Имаме 19 полеви футболисти с 2-ма вратари и не мисля, че можем да си позволим още. Смятам, че тези, с които разполагаме, играят с готовност. Чакам да се позволи писмено казуса с Юлиан Ненов и той да заиграе за Ботев (Враца). Смятам, че би трябвало да сме реалисти. Ботев не може да играе в Лига Европа. Важното е да не се търси избавление в края, а да се подсигурява място в елита много по-рано ", съобщи още Здравков. efbet Лига 1 кръг, събота 8 август  Ботев (Враца) 3:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР