Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев бе силно разочарован

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев бе силно разочарован
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Най-големият ни проблем е психологически

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев бе мощно отчаян след след което " канарчетата " остават без победа в четири мача от началото на сезона в Първа лига. След края на срещата наставникът отиде при почитателите на " жълто-черните ", с цел да беседва с тях, а те със викания обявиха своята поддръжка към него.

Генчев разгласи, че Елвис Ману повече няма да бъде част от тима, откакто през днешния ден е разтрогнал своя контракт с клуба.

" Изключително неприятна загуба. Изиграхме доста едва първо полувреме, в което съперникът стигна до задатък от два гола. Втората част пробвахме да се върнем в мача, имахме повече владеене на топката, само че ни липсваше завършващия удар. Ситуациите, които създадохме през днешния ден, бяха прекомерно малко и неприятното е, че във втори следващ мач не успяхме да отбележим ", стартира Генчев.

" Най-големият ни проблем е психически - неприятния сезон от предходната година и неналичието победа на нашия стадион - това тежи доста на футболистите. Виждам ги по какъв начин упражняват, само че когато излязат в формален мач, играят с огромно напрежение. В гостуванията изглеждаме по-добре, в сравнение с в семействата. Когато отборът е посетител, няма това напрежение, че нямаме победа на личния стадион и би трябвало да се представяме добре пред нашата аудитория, по тази причина при гостуванията на Локо Пловдив и Пирин играхме по-добре. Сигурен съм, че против Хебър ще изглеждаме в пъти по-добре ", сподели още наставникът на " канарчетата ".

" Имаме доста диалози с футболистите, връзките ни са доста положителни. Казах им, че би трябвало да се извиняват на почитателите. Ако има някой отговорен - аз съм отговорен, те би трябвало да демонстрират качествата си на терена. Благодаря на почитателите за поддръжката, не съм предполагал, че след 4 мача без победа, хората ще скандират името ми. Искаха да питат какво се случва в тима и за какво е тази игра - получиха моите отговори, уповавам се, че обещанията, които аз и управлението сме дали пред тях, да ги осъществим ", изясни старши треньорът на " жълто-черните ".

" Не съм усетил отрицателно отношение от управителните фактори в клуба. Важно е да продължим работния развой и да изградим жанр. Когато пристигнах, бях наясно, че ще имаме компликации, само че не съм очаквал, че ще стартираме с четири мача без победа. Сигурен съм, че след един триумф тимът ще наподобява по доста по-различен метод. Футболистите ги боли доста, тъй като съм с тях всеки ден и виждам, че им е неприятно. Нуждаем се незабавно от една победа. За селекцията - през вчерашния ден имах диалог с господин Зингаревич, Точукву Нади е наш футболист и през днешния ден игра 90 минути. Продължаваме да работим по селекцията ", сподели още Станислав Генчев и разгласи, че Елвис Ману към този момент няма да бъде част от клуба, откакто през днешния ден е разтрогнал своя контракт.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР