Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров за пореден път

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров за пореден път
Коментари Харесай

Киров: Димитров и Неделев остават... засега

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров за следващ път съобщи, че в офисите на клуба няма постъпила оферта за звездата на отбора Тодор Неделев. Специалистът съобщи след равенството 1:1 със сръбския Радник (Сурдулица), че на този стадий и халфът, и бранителят Кристиян Димитров, за който се заприказва, че е пред трансфер в Левски, остават в редиците на “жълто-черните”.

“Много значимо бе да изиграем днешната си контрола, защото нямаше да е по никакъв начин добре да сме четвърти ден без естествен подготвителен развой. Доста надалеч сме от най-хубавата си форма. Работим по-бавно с топката, защото имаме малко игрови тренировки заради по този начин стеклите се обстоятелства”, съобщи старши треньорът на пловдивчани.

“Имаме много млади момчета, които би трябвало лека-полека да внедряваме в първия състав. Търсим нови футболисти. Набелязали сме няколко и работим по тяхното привличане. Димитров и Неделев остават към този момент при нас. Няма постъпила оферта за нито един от двамата. Политиката ни е, в случай че имаме положително предложение, да не стопираме играчите”, сподели още Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР