Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич прояви самокритичност като

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич прояви самокритичност като
Коментари Харесай

Валентич самокритичен: Можеше да загубим 2 точки

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич прояви самокритичност като съобщи след успеха над Ботев Враца, че тимът съвсем е изгубил две точки. „ Не беше елементарно да играем при този вятър. Почти загубихме две точки. Добро движение показахме, имахме добър синхрон сред линиите през полувремето “, разяснява Валентич.

„ През второто полувреме започнахме добре и вкарахме гол. Трябваше да продължим по същия метод. Мачът трябваше да бъде по-лесен за нас. Беше доста значимо за нас да спечелим тези три точки и преди мача разговарях с играчите. Не желая да виждам по какъв начин футболистите се опасяват.

Щастлив съм, тъй като спечелихме трите точки. Създаваме доста голови положения, пропущаме някои обстановки. Работим и ще се опитаме да засилим тима през зимния трансферен прозорец. За мен мачовете, като този против Левски са невероятни. Не би трябвало да приказваме за мотивация и ентусиазъм. За нас е значимо да се възстановим в този момент и да бъдем свежи “, сподели още Азрудин Валентич. Треньорът на Враца Даниел Моралес съжали за загубата в Коматево. „ Доволен съм от доста неща, при които имахме напредък. Достатъчно ли е това – не. При 1:0 за Ботев Пловдив имаше греда на Бабунски, след това още едно състояние пропуснахме. За страдание не успяхме да изравним. Вкарахме, само че имаше засада “, показа Моралес.
Свързани вести Ботев се върна към успехите с измъчено 2:1 над Враца
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР