Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич коментира загубата с

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич коментира загубата с
Коментари Харесай

Валентич: Дузпата даде развитие на мача в друга посока

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич разяснява загубата с 0:2 от Левски на стадион " Георги Аспарухов ". Той подлага на критика съдийството, като съобщи, че всички противоречиви обстановки са свирени в интерес на " сините ".

" Знам, че българският футбол се нуждае от Левски на върха. Моята работа е да изведе Ботев Пловдив до идващото равнище. За това, което загатнах доскоро качеството на играчите е преди всичко. За да направиш един тим, не можеш да вземеш една група играчи и да ги поставиш в тима. Не става единствено с пари. Имаме потребност от един, най-много два трансферни прозореца. Ако продължаваме по този метод, мисля, че ще успеем да изградим тим ", сподели Валентич.

" Имаме потребност от повече играчи, които могат да изнесат тежестта на дуелите. Някои от тях могат да натрупат повече самочувствие. Имаме потребност от играчи на 27-28 години, които имат самочувствие на построени футболисти. За да стигнем до по-добро равнище, би трябвало да подобрим качеството на нашата игра и изпълнителите ", добави той.

" Никога не разясня футболист, който има контракт с различен отбор. Има всевъзможни обстановки. Към този миг Филип Кръстев е футболист на Левски и няма да разясня нищо повече ".

" Не съм гледал повтаряне на обстановката при дузпата. Тази обстановка даде развиване на мача в друга посока. Даде убеденост на Левски. Това е нещо, което повлия на дуела. Знам какъв брой са значими тези обстановки за отборите. Малко по-късно имаше обстановка с Брахими, която беше 50/50. Можеше да бъде отсъдена дузпа. Не би трябвало да се случват такива в българския футбол. Не желая да се извинявам, само че всяка противоречива обстановка беше отсъждана в интерес на медия. Според мен медиите би трябвало да отразяват грешките на реферите, а не да ги премълчават ", сподели още Валентич.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР