Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе много доволен

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе много доволен
Коментари Харесай

Валентич с интересни думи към феновете, оправда се за Неделе...

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе доста удовлетворен след успеха с 2:1 над Арда, която качи тима му на второ място във краткотрайното класиране. Босненският експерт изясни и за какво е сменил Тодор Неделев, за което бе освиркан от публиката.

" Решението да извадя Тошко Неделев е да го запазя за мача в петък. Той има леки болежки от националния отбор. Това е тежко решение, хората могат да ме ненавиждат за това решение, само че аз не съм тук да приказвам с хората ", разкри Валентич.

" Първото полувреме бе най-хубавото под мое управление откак съм тък. Още от първия ден приказвам, че желая да играем този футбол. Успяхме да играем, направиме положителни обстановки, имахме положителни самостоятелни отигравания. Вкарахме три гола, единият беше анулиран, поверявам се на ВАР. Едно неверно решение от един състезател трансформира всичко през второто полуврмеме.

Видях обаче играчи, които се борха, имахме няколко положения и през втората част. Горд съм и се веселя. Атанас Илиев е страховит футболист. Наско и Маркиньос са разнообразни нападетели. С Маркиньос ние можем да се движим с крачка напред и да играем по-бързо. Ние постоянно сме отоворени за Наско Илиев. Вратата постоянно е отоврена за него в Ботев. Нашите ирачи заслужаваха малко повече помощ от почитателите. Аз постоянно момагам на играчите си. Познавам каква е обстановката в тима, кой е контузен и кой не ", сподели още Азрудин Валентич.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР