Старши треньорът на Ботев Николай Киров определи като много важни

...
Старши треньорът на Ботев Николай Киров определи като много важни
Коментари Харесай

Николай Киров: Оттук насетне трябва да печелим точки

Старши треньорът на Ботев Николай Киров дефинира като доста значими извоюваните три точки против Витоша Бистрица. Специалистът подчертава върху потребността от точки за тима предвид на битката за влизане в първата шестица.

" Много значими три точки, защото водим битка за влизане в първа шестица. Важно е оттук насетне да точкуваме. Закономерна победа, вкарахме три гола, създадохме още положения, заслужена победа ", съобщи Киров.

" Малко повече неправилност имаше през второто полувреме, не се търсеха празните пространства. Винаги един мач не може да върви в едно русло, има моменти на спадове, моменти на по-високо движение. "

" Повече убеденост би трябвало да им дава, понарушихме нещата след първите мачове. Трябва да са уверени, няма по какъв начин да не сътворяваме обстановки. "

А по отношение на основния мач с Верея, Киров разяснява: " Очакванията ми са за сложен дуел. Знаем за сгъстения цикъл като програмата. Готвили сме се в това отношение. Трябва да се работи с разнообразни ротации, с цел да имаме триумф. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР