Старши треньорът на Борусия Дортмунд Петер Бош отдаде поражението от

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Петер Бош отдаде поражението от
Коментари Харесай

Бош за Дортмунд: В настоящия момент ни липсва самочувствие

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Петер Бош отдаде провалянето от Тотнъм с 1:2 в Шампионската лига на неналичието на убеденост на футболистите.

Германският отбор е в неприятна серия, като не съумя да завоюва нито един от петте си мача в група Н на конкуренцията и заема третото място с актив от 2 точки.

"Жълто-черните " имат единствено един триумф в последните си девет мача от края на септември насам и то в шампионата за купата на Германия против треторазрядния Магдебург.

"След като Тотнъм изравни резултата, ясно можеше да се види, че играчите изгубиха убеденост. Играхме добре през първото полувреме, защитавахме се чудесно, създадохме и положения. Но след почивката престанахме да го вършим. Те вкараха след наши неточности, само че в случай че би трябвало да бъдем почтени, ние като цяло не показахме добър футбол през второто полувреме ", показа треньорът на Борусия.

"В сегашния миг ни липсва самочувствие и това е ненапълно разбираемо, тъй като от много време нямаме значима победа. Затова бях горделив от представянето на тима през първата част. Но за жалост по-късно показахме уязвимост ", разяснява Петер Бош.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР