Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви, че тимът
Коментари Харесай

Терзич: Позитивното е, че се защитавахме добре след гола

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич съобщи, че отборът не е почнал добре мача против Байер Леверкузен от първия кръг на Бундеслигата, извоюван с 1:0.

„ Не започнахме добре, загубихме владението на топката няколко пъти, само че по-късно се успокоихме и се нагодихме на тяхната игра. Получи се динамичен конфликт и от двете страни. Байер Леверкузен имаше положителни моменти през второто полувреме. Позитивното е, че се защитавахме добре след гола “, разяснява Терзич.

„ Понякога не можеш да отбележиш повече от един гол и тогава би трябвало да защитиш преднината си, с цел да спечелиш трите точки “, добави Терзич.

Спортният шеф на Борусия Дортмунд Себастиан Кел посочи, че тимът има прогрес. „ Направихме крачка напред. Работихме доста съществено. Мисля, че заслужавахме успеха. Сега желаеме да продължи с сполучливото показване “, сподели Кел.

Нападателят Карим Адейеми, който се контузи по време на мача, разяснява, че се надява да няма нищо съществено. Той изрази възхищението си от атмосферата на стадион „ Сигнал Идуна Парк “, защото мачът с Леверкузен бе първи за него пред домакинската аудитория на Борусия Дортмунд.

„ Вече съм по-добре и се надявам да няма нищо трагично. Когато излязох на терена за загрявката, ме побиха тръпки. Получи се същинска борба и не беше по никакъв начин елементарно да победим “, съобщи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР